una totale assurdità

The greatest WordPress.com site in all the land!

mobiele telefoons

In de laatste twee decennia technologie is uitgegroeid tot een onontkoombaar onderdeel van wie we zijn en hoe we omgaan met de wereld. We zijn gedreven door de wil om informatie zo spoedig mogelijk en de mogelijkheid om te communiceren met onmiddellijke ingang. De mobiele telefoon is een van de apparaten die zijn geëvolueerd in de afgelopen jaren om deze relatie die we hebben met technologie te weerspiegelen.

Echter, mobiele telefoons zijn niet een goedkoop product om uw handen te krijgen als ze kosten veel te produceren en de daarin gebruikte materialen kan heel duur zijn. Ook heb je te betalen om het mobiele gebruik zodra u uw handen op een. Dit betekent dat voor de gemiddelde persoon te houden van de meest recente bestanden die ze nodig hebben om toegang te krijgen tot langlopende contracten hebben, of om genoeg geld om er een kopen die volledig moeten krijgen. Dit artikel zal gaan door middel van de beste kwaliteiten over twee soorten contracten: maandelijks en alleen SIM Only aanbieding.

Maandelijkse Contracten

Maandelijkse contracten zijn voor zichzelf op een bepaalde manier. Het zijn contracten die zijn ingesteld voor een vooraf bepaalde set van maanden, variërend van 12 tot 24 maanden. Als onderdeel van deze contracten betaalt u voor de handset en de kosten van het gebruik ervan, die tekst, gesprekken en dataverbruik omvat.

Dit type mobiele telefoon contract is heel goed als je niet per se de middelen om de handset die u wilt kopen die volledig. De gsm-operatoren geven de gebruiker een aantal verschillende opties, afhankelijk van hoe ze gaan naar de telefoon (dwz voornamelijk sms etc) en hoeveel ze kunnen veroorloven om elke maand te betalen.

Er zijn twee mogelijke slechte punten heeft maandelijks contract. Een daarvan is dat de maandelijkse contract betekent dat je vast zit met de handset die u hebt gekozen, totdat het contract afloopt of totdat u ervoor kiest om te betalen uit de rest van het contract. Dit kan heel vervelend zijn voor sommige mensen omdat ze vinden dat ze moeten langer dan de meeste wachten om greep van de handset die ze willen, omdat ze zitten vast in een contract dat ze niet meer willen. Een ander minpunt is dat het aantal minuten, het bedrag van de teksten of de hoeveelheid gegevens die is toegestaan ​​door de voorwaarden van het contract zou kunnen zijn ofwel te veel of te weinig voor wat de gebruiker nodig heeft. Dit betekent dat sommige gebruikers misschien op het verkeerde maandelijks contract voor wat ze willen en zijn ofwel het betalen van te weinig of te veel betalen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 5, 2014 by .
%d bloggers like this: